Såld

Kåbo, Uppsala

Döbelnsgatan 1A

Slutpris: 3 795 000 kr

Döbelnsgatan 1A

Ljus gavellägenhet med fungerande eldstad och balkong i söderläge!

Välkommen till en fin och väldisponerad lägenhet med härligt ljusinsläpp och generös takhöjd om ca 2,7 m i attraktiva Kåbo. Här får ni balkong i söderläge, fungerande eldstad, två toaletter och fönster i tre väderstreck.

Denna 4,5:a om cirka 97 kvm rymmer välkomnande hall med wc, rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong samt gavelfönster, matrum med trevligt burspråk, badrum med badkar, trivsamt kök med fina originaldetaljer samt tre bra sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter då lägenheten disponerar två källarförråd och ett stort vindsförråd.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och en mycket trevlig och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor och trädgårdsmöbler. Kåbo har en charmig blandning av lägenheter och Uppsalas vackraste villor med sina fina trädgårdsmiljöer. På Döbelnsgatan 1 A lever ni i kanten av den rofyllda naturen i Stadsskogen och samtidigt nära Centrum, Botaniska Trädgården och Uppsala Slott. Ni har endast ett kort promenadavstånd till bland annat Akademiska sjukhuset, BMC och Universitetshuset. Läget är även praktiskt nära mataffär, skolor, förskolor och lekplats.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Döbelnsgatan 1A, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad