Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Döbelnsgatan 16C

Slutpris: 6 300 000 kr

Döbelnsgatan 16C

Sekelskiftespärla med balkong och vacker kakelugn i skuldfri förening

- Sekelskiftespärla anno 1892
- Fungerande vacker kakelugn
- Stor härlig balkong mot lummig innergård
- Generöst badrum med tvättmaskin
- Äkta och skuldfri förening
- Toppläge i City/ Vasastan/ Tegnerområdet
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet

Varmt välkommen till en sekelskiftespärla med ett toppläge i Vasastan. Bostaden bjuder på stilfull sekelskiftescharm såsom generös takhöjd, höga eleganta fönster med djupa nischer, speglade dörrar och vacker fungerande kakelugn. Samtliga fönster vetter mot den lummiga och grönskande innergården, vilket ger en rofylld känsla även om du är mitt i city. Bostaden disponeras idag med ett mysigt och fullt utrustat kök, ett väl tilltaget sällskapsrum med fungerande kakelugn och härifrån nås lägenhetens härliga balkong. Sovrummet har plats för stor säng med tillhörande möblemang samt garderober, om så önskas. Det rymliga badrummet är helkaklat och här finns även en tvättmaskin. Bostaden bjuder även på tre rymliga klädkammare. Lägenheten går att disponera om till öppen planlösning, se alternativ planskiss.

Brf Hälsan 9 är en stabil, välskött och äkta förening som är obelånad/ skuldfri. Föreningen upplåter 29 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har mycket god ekonomi och lån per kvm bostadsyta är 0 kr (från årsredovisning 2022). Föreningen har en fantastiskt vacker och pampig entré som leder dig in till den grönskande och mysiga innergården. Tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd finns att tillgå i föreningen. Fastigheten uppfördes 1892 och är ett av områdets äldsta och vackrast bevarade sekelskifteshus, med mer än 130 års historia i väggarna.

Här bor du i ett absolut toppläge i Vasastan/ Norrmalm på en mycket central adress med lika nära till Odenplan som Stureplan och samtidigt med Stockholms vackraste parker och grönområden runt knuten, så som Humlegården, Observatorielunden, Lill-Jansskogen och Hagaparken. I kvarteret finns några av de trevligaste restaurangerna som Stockholms innerstad har att bjuda på, här hittar vi bland annat Lennart&Bror Fisk, Farang och Leoparden, samt flertal barer såsom Savanth och Churchill Arms. Bara några meter utanför dörren ligger även frukostställen som Banacado och det fantastiska bageriet Green Rabbit i regi av Michelinkocken Matthias Dahlgren. Runt hörnet hittar vi också två matbutiker och ett systembolag, samt tunnelbanans gröna linje och centrala busslinjer. Inom en radie av 10-15 min promenad når vi både Odenplan och Stureplan. Ett antal gym finns i området bland annat Sthlms bästa och lyxigaste SATS i otroliga lokaler i gamla Spårvagnshallarna eller, om du vill, ta en springtur runt lummiga Brunnsviken, trevliga Lill-Jansskogen eller i Hagaparken.

Varmt välkommen till ett boende med kvaliteter utöver det vanliga.

För mer info om bostaden, välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare:
Therese Nilsdotter, mob 0706-703221.
Email: [email protected]

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad