Såld

Bromma - Höglandet, Stockholm

Djupdalsvägen 55

Slutpris: 8 500 000 kr

Djupdalsvägen 55

Renoveringschans med ett lugnt solläge

Inne på en lugn skyddad tvärgata välkomnas du till denna smakfullt tillbyggda villa med moderniseringsbehov. Här ryms på entréplanet, veranda, trivsamt kök, sällskapsrum och 2 sovrum. På övre plan, tre rymliga sovrum och ett ej färdigställt badrum. I källarplan med potential finns, tvättstuga, wc, förrådsrum och ett garage. Fin grönskande trädgård med ett bra solläge. Läget är idyllisk på den lilla återvändsgatan med närhet till Höglandsskolan, den mycket populära Olovslundsparken med lekplats. Närhet även till 12:ans spårvagnshållplats, flertalet eftersökta förskolor och skolor samt närservice på bl a charmiga Nockeby Torg med sitt rika butiksutbud. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Varmt välkomma till Djupdalsvägen 55

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Djupdalsvägen 55, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Djupdalsvägen 55, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Djupdalsvägen 55, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad