Såld

Rönnby, Västerås

Diskusgatan 104

Slutpris: 4 020 000 kr

Diskusgatan 104

Friköpt, familjevänligt, gavelläge och inflyttningsklart!

På barnvänliga Rönnby finns nu detta fina friköpta gavelradhus i två plan i mycket välskött och fint skick. Planlösningen erbjuder en entrévåning med de sociala ytorna så som ett snyggt och renoverat kök (2020). Rymligt och härligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum och tomt i västerläge där kvällssolen bjuder på härliga stunder. Vidare finns även tvättstuga med dusch, och gästtoalett på entrévåningen.

Tomten är en av de större på Rönnby, här finns en stor gräsmatta där barnen kan leka, fina odlingsmöjligheter och även en del bärbuskar. Lättskött med en robotgräsklippare som gör jobbet, denna ingår i köpet!

På det övre planet finns fyra rymliga sovrum där ett av sovrummen har utgång till inglasad balkongen. Här finns även badrum och två stycken klädkammare. Helt enkelt ett radhus som är perfekt för barnfamiljen!

Rönnby är ett populärt område med lugna kvarter och promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 9. Fina promenadstråk, lekplatser och lugna miljöer. Naturskönt läge med enkel och snabb access till city.

Garage i länga med förrådsdel och parkeringsplats framför garaget tillhör. Annars bra bussförbindelser och jättefina cykelvägar ända in till city.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Diskusgatan 104, Såld i Rönnby, Västerås Planlösning från Diskusgatan 104, Såld i Rönnby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad