Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 96, 1tr

Slutpris: 2 800 000 kr

Diligensvägen 96, 1tr

Bo granne med shopping, hav och skog!

Njut av livet med närhet till allt! 1,2 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken!

Varmt välkommen till Diligensvägen 96 och denna underbara trea med balkong i väster. Med sina väldisponerade 76 kvadratmeter erbjuder bostaden goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni kan njuta av att bo länge. Lägenheten är i gott skick och har allt du kan önska dig i ett av Nackas mest eftertraktade områden. Alla rum är i bra storlek, här känns det alltid ljust och luftigt. Stora ytor som ger fina möjligheter till umgänge och fest! Balkongen är något alldeles extra och ger verkligen möjlighet till mysigt häng ute. Bostaden bjuder på fint ljusinsläpp från två väderstreck.

Det fina vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen. Köket är stilrent och är utrustat med allt du behöver, inklusive spis, diskmaskin, kyl, frys, ugn och fläkt. Här finns också plats för ett rejält matbord bredvid ett stort fönsterparti med utsikt över den gröna innergården. De två rymliga sovrummen har trevligt ljusinsläpp och rymmer en dubbelsäng och andra möbler. Bostaden har också gott om inbyggda och platsbyggda garderober, både i sovrummen och i hallen, som ger bra förvaringsmöjligheter.

Brf Tullen är en populär och väl underhållen förening som inkluderar kabel-TV och internet (fiber) i månadsavgiften. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar under åren, senast genom att byta tak på alla hus i föreningen. Innergården är lugn och fin med flera fruktträd som passar bra för mellanmål till barnen, grillplats och en stor tvättstuga, med inkluderat tvättmedel i maskinerna, där det är lätt att boka en ledig tid! Gästlägenhet, bastu och gemensamhetslokal finns också.

Diligensvägen i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana!

I närliggande Nacka Strand finns bland annat gym, padelbanor, minigolf, italiensk deli, blombutik, flertalet restauranger och Sveriges bästa hamburgare!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad