Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 65, 3tr

Slutpris: 2 500 000 kr

Diligensvägen 65, 3tr

HÄRLIG BALKONG MED VÄSTERLÄGE OCH FIN UTSIKT!

MINITREA!

- Högt upp med balkong i västerläge - Ingen insyn - Snyggt renoverad - Extra sovalkov/arbetsrum - Förråd på samma våningsplan

Njut av livet med närhet till allt! 1,2 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken!

Här på Diligensvägen finns den perfekta bostaden i gott skick! Stilrent renoverat kök med många skåp, bra arbetsytor, full maskinell utrustning och matplats för många. Stor balkong med gott om plats för möblemang och odlingar. Sol nästan hela dagen! Vardagsrummet är stort och ljust, liksom det mysiga sovrummet. Lägg därtill ett bra arbetsrum/barnrum och ett rejält förråd.

Detta är en väl tilltagen tvårummare där alla utrymmen är i bra storlek, här känns det alltid ljust och luftigt. Planlösningen är både praktisk och luftig. Stor yta som ger fina möjligheter till umgänge och fest! Balkongen är något alldeles extra och ger verkligen möjlighet till mysigt häng ute. Njut av utsikten mot Globen och centrala Nacka.

Diligensvägen i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad