Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 4

Slutpris: 2 900 000 kr

Diligensvägen 4

SNYGG TVÅA, MED RADHUSKÄNSLA, I POPULÄRA JARLABERG!

Söker ni en tvåa i Jarlaberg så kan ni sluta leta! Här finner ni en mysig bostad med radhuskänsla!

Här på Diligensvägen finns den perfekta bostaden i mycket gott skick! Stilrent renoverat kök med många skåp, bra arbetsytor, full maskinell utrustning och matplats för många. Stor nyrenoverad uteplats med gott om plats för möblemang, odlingar och grill. Sol nästan hela dagen! Vardagsrummet är stort och ljust, liksom det mysiga sovrummet. Badrummet är snyggt renoverat för några år sedan, helkaklat och tvättmaskin. Lägg därtill en bra klädkammare och ett rejält vindsförråd.

Gör livet enkelt, här slipper ni renovering och kan bara fokusera på att inreda enligt ert tycke och smak. Genomgående bra standard på alla material. Snyggt och stilrent!

Detta är en väl tilltagen tvårummare där alla utrymmen är i bra storlek, här känns det alltid ljust och luftigt. Planlösningen är perfekt med möjlighet att gå runt och ett fint samband mellan rummen. Uteplatsen är något alldeles extra och ger verkligen möjlighet till fina grillkvällar.

Diligensvägen i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana! Njut av livet med närhet till allt! 1,2 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken! Diligensvägen i Jarlaberg har ett unikt läge!

I närliggande Nacka Strand finns bland annat gym, padelbanor, minigolf, italiensk deli, blombutik, flertalet restauranger och Sveriges bästa hamburgare! Pendelbåden i Nacka Strand är ett smidigt sätt att åka in still stan eller skärgården.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Diligensvägen 4, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad