Kommande bostad

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 39

Pris enl ök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 636 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1987
Diligensvägen 39

Perfekt planerad och ljus gavellägenhet i fint skick

- Ljus trea i söder med fönster i tre väderstreck
- Perfekt planerad med en öppen planlösning
- En kort promenad till Nyckelviken för bad och härlig natur
- Stor inglasad balkong i söder
- Fint renoverat badrum

Välkommen till en helt perfekt planerad bostad på gaveln av huset med fantastiskt ljusinsläpp från många fönster i olika väderstreck. Här bor du med lite insyn i ett härligt söderläge. Balkongen är inglasad vilket gör att du kan njuta av den långt in på hösten och tidig vår. Stort kök öppet mot vardagsrum med plats för familj och vänner. Två rymliga sovrum och ett fint renoverat badrum.

Närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Bostaden ligger i ett barnvänligt område helt bilfritt och med många lekplatser och gångavstånd till skola/förskola. Trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler. På enbart några minuter kan ni gå ner till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad