Kommande bostad

Lännersta, Nacka

Diabasvägen 1

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 148 m2 boarea
  • 5 m2 biarea
  • 552 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2003
Diabasvägen 1

Modern villa på en södervänd tomt med fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en fin arkitektur.

På en lugn återvändsgata i Saltsjö-Boo erbjuds nu äntligen en fantastisk bostad som måste upplevas på plats. Här har ni möjlighet att flytta in i ett Götenehus som byggdes 2003 med stilren arkitektur med många stora fönsterpartier och högt i tak. Smarta och unika lösningar gör att bostaden känns ljus, luftig och modern. Huset ligger på ett utmärkt läge med södervänd tomt.

Välmående hus med ett fint besiktningsprotokoll där det bara är att flytta in och trivas!

Husets två våningar delar upp vardagen på ett naturligt sätt och skapar rum för livets alla händelser, Husets hjärta är entrévåningen som bjuder in till ett fint kök med matplats och vardagsrum med högt i tak och stora fina fönster. Övre plan erbjuder tre sovrum som alla är unika. Ett allrum, en klädkammare samt en stor Walk in Closet som enkelt går att göra om till ett fjärde sovrum. Gott om smart förvaring med platsbyggda lösningar. Två rymliga och moderna badrum med golvvärme, tvättpelare, dusch och badkar.

Till huset finns en Carport och förråd.

Invid huset finns en mysig tomt med en fin uppvuxen trädgård med terrass, gräsyta och planteringar. Ett stort trädäck i privat och soligt läge. Fantastisk plats att bjuda hem vänner till en härlig grillkväll. Här finns plats för utekök, matplats för stora sällskap, loungemöbler eller kanske en bubbelpool. Intill finns även en gräsmatta med plats för studsmatta. På tomten finns ytterligare ett förråd där du får plats med utemöbler och mycket mer.

Det perfekta huset för barnfamiljen. Barnvänligt område där barnen tryggt kan lära sig att cykla på lugn gata, plocka händerna fulla av blåbär i den intilliggande skogen som även kallas "blåbärskorgen". Här kan barnen röra sig fritt och tryggt i ett lugnt område med många barn. En lättskött och mysig tomt som gjorts om till en egen magisk oas där man kan njuta av solens alla timmar vid olika platser på tomten. Nu är det dags för en ny familj att ta över denna pärla! Får inte missas, måste upplevas på plats.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostad

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Diabasvägen 1, Kommande i Lännersta, Nacka
Planlösning från Diabasvägen 1, Kommande i Lännersta, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad