Såld

Årsta, Stockholm

Dellensvägen 15, 2 tr

Slutpris: 2 975 000 kr

Dellensvägen 15, 2 tr

Charmig tvåa med balkong i trivsamma Årsta

Balkong i söderläge // Rikligt ljusinsläpp // Genomgående // Stambytt badrum // Parkettgolv // Tidlöst och fint kök // Bra planlösning

Välkomna till en välplanerad bostad om 58 kvm fördelade på två rum och kök i genomgående planlösning. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, genomgående parkettgolv, väggar i en harmonisk kulör och eleganta speglade dörrar. Här erbjuds naturen som granne då Årstaskogen och Årstaviken nås med en bekväm promenad. Samtidigt ligger även Liljeholmen och Södermalm inom gångavstånd.

En rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter öppnar upp mot bostadens övriga rum. Hallen rymmer skoställ, hatthylla och det finns två inbyggda garderober med överskåp. Bostadens rogivande sovrum har fönster som vetter mot den lugna gårdsplatsen. Rummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder plats för övrigt möblemang. Här finns också inbyggd förvaring. Intill sovrummet ligger vardagsrummet som har gott om golvyta för möblering efter eget tycke och smak. Här ryms exempelvis en ordentlig soffgrupp, ett soffbord och en TV-möbel eller andra bekvämligheter. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen med utsikt mot den på sommarhalvåret grönskande och lummiga gårdsplatsen. I fil med vardagsrummet ligger det eleganta väldisponerade köket med mycket goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Vita speglade över- och underskåp omger arbetsytorna. På väggen ovan arbetsytorna sitter praktiskt lättrengörligt vitt kakel som stänkskydd. Kyl och frys har placerats längsmed en av rummets övriga väggar och även dessa omges av vita speglade över- och underskåp. Rummet har ett fönster som vetter ut mot en lugn gata och rymmer plats för matbord och övrigt möblemang. Bostadens badrum som renoverades i samband med stambytet 2021 är rymligt, helkaklat och fräscht. I övrigt erbjuder bostaden vardagslyx som både diskmaskin och tvättmaskin.

BRF Dellenvägen 11-15 är en äkta förening som innehar tomträtten för fastigheten Dellen 2 i Stockholm kommun. Fastigheten belägen i stadsdelen Årsta bebyggdes 1948 och består av 1 flerbostadshus där föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har gemensam tvättstuga och torkrum, cykelrum och gästrum. Gemensam vår- och höststädning för föreningens medlemmar anordnas varje år av föreningen.

Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område nära Södermalms stadspuls samtidigt som du en kort promenad bort har Årstaskogen och Årstaviken med härlig grönska, bra motionsspår, flera utegym och badmöjligheter. Vid Årsta torg finns en välsorterad ICA (närmaste butik är Coop) och ett bra utbud av kaféer, restauranger och barer som t.ex. populära Två Små Svin, Bränneriet, Årstabo och Crêperie Rustique. Utmärkta kommunikationer med tvärbanan, flertalet bussar samt pendeltågstation i närområdet.

Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dellensvägen 15, 2 tr, Såld i Årsta, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad