Såld

Stockholm

Dannemoragatan 22, 5tr

Slutpris: 3 550 000 kr

Dannemoragatan 22, 5tr

Social och ljus 1,5:a på våning 5 av 5!

Högst upp i huset på våning 5 av 5 med vacker utsikt över takåsarna presenteras en välplanerad och ljus 1,5:a.

- Högst upp i huset, vån 5 av 5
- Gemensamma balkonger i trapphuset
- Ca 3m i takhöjd
- Underbar utsikt över takåsarna och himlen
- Ljus lägenhet med trevligt läge mot innergården
- Öppen, social planlösning
- Mycket förvaringsutrymme i bostaden

Här erbjuds en generös takhöjd och ståtliga fönster som ger ett fint ljus och en luftig känsla i hela bostaden. Det är svårt att inte älska den öppna och sociala planlösningen som ger härliga sällskapsytor tillsammans med en mysig sovalkov. Snyggt, helkaklat badrum och i övrigt mycket förvaringsutrymme i hela lägenheten. Genom åren har man omsorgsfullt renoverat varav köket fick en ny touch 2016 med stilrena materialval.
I föreningen finns gemensamma balkonger i trapphuset och på sommaren förvandlas den gemensamma innergården till en idyllisk oas med grillplats och utemöbler.

I Vasastan-Norrtull bor du nära platser och sevärdheter så som Odenplan, Stadsbiblioteket, Stallmästaregården och Hagaparken. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. Bra kommunikationer med både bussar på Sveavägen och tunnelbana/pendeltåg vid Odenplan.

Vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad