Såld

Nyby, Uppsala

Dan Anderssonsgatan 34

Slutpris: 4 600 000 kr

Dan Anderssonsgatan 34

Stor villa i Nyby - hela 203 kvm

Nu erbjuds ett av Nybys största hus beläget med ett attraktivt läge. Huset är hela 203 kvm och rymmer på bottenvåningen en hall, kök, badrum samt separat wc och tvättstuga. Ett stort utbyggt vardagsrum med kakelugn. Vidare finns fyra bra sovrum på bottenvåningen. En trappa upp ryms i dagsläget ett stort allrum samt ett rejält sovrum. Visst renoveringsbehov föreligger.

Trädgården är trevlig med gräsytor samt planteringar och fruktträd. Läget ger en privat baksida och en trädgård med ett härligt solläge eftermiddag samt kväll. Solpaneler installerades i augusti 2021.

Tomten rymmer utöver huvudbyggnaden en separat byggnad om ca 32 kvm med flera olika förråd och en del går att göra till gästrum. Garageplats finns i samfällighetens länga.

Lugnt, trivsamt och barnvänligt område med bilfri gång och cykelväg till skola (förskoleklass till årskurs 5). Förutom skola finns i närområdet flertalet omtyckta förskolor och lekplatser. Nyrenoverade Kastellparken ligger alldeles intill och här finns bl a en stor lekplats, utegym och boulebana.

Till Uppsalas stadskärna är det ett bekvämt cykelavstånd om cirka 10 minuter samt gång- och cykelavstånd till närservice vid Heidenstams Torg. Även nära till Gränbystaden som är Uppsalas största shoppingcenter och rymmer också flertalet restauranger, gym och biograf.

Det är lätt härifrån att ta sig ut på påfarten till E4:an. För den som uppskattar vacker natur med bra möjlighet till löpning eller sköna promenader finns Gamla Uppsala högar och Röbospåret på kort avstånd. I närheten finns också flera sportanläggningar.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dan Anderssonsgatan 34, Såld i Nyby, Uppsala Planlösning från Dan Anderssonsgatan 34, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad