Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Dalagatan 8

Slutpris: 4 450 000 kr

Dalagatan 8

Ljus och välplanerad 1,5a med fransk balkong på attraktiv adress!

Ljus och välplanerad 1,5a med fransk balkong och charmiga 20-tals detaljer. Här bor du på attraktiva Dalagatan med närhet till restauranger och butiker.

- Fransk balkong
- Välplanerad
- Vacker fiskbensparkett
- Rymlig sovdel med plats för minst 160 cm säng
- Fint ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Välskött förening
- Attraktiv adress

Välkommen in i en ljus och välplanerad 1,5a belägen på attraktiva Dalagatan. Bostaden har fransk balkong i sydvästläge som ger fint ljusinsläpp. Vackra välbevarade 20-tals attribut som återfinns i bland annat spröjsade fönster med spanjolett, fint fiskbensparkett och generös takhöjd ger en härlig atmosfär. Bostaden bjuder på ett luftigt vardagsrum som rymmer soffa, platsbyggd bokhylla och matplats samt väl utrustat kök. Vidare finns en rofylld sovalkov, ett helkaklat badrum och en inbjudande hall. Lägenheten har genomgående bra förvaring i två inbyggda garderober och skjutdörrsgarderober.

Här bor du i välskött, äkta förening som äger marken. Föreningen har god ekonomi och låg belåning som år 2020 uppgick till ca 3299kr/kvm. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat en trevlig innergård med utemöbler och grill, barnvagnsrum, cykelrum samt en välutrustad tvättstuga. Huset ligger mycket centralt och läget lämpar sig utmärkt för den som vill ha gångavstånd till allt. För den som rör sig mycket i city finns obegränsat med shopping, restauranger, caféer och uteställen. Här finns även närhet till Vasaparken, Hagaparken och trevliga promenadstråk längs Kungsholms Strand. Inom tio minuters promenad nås Centralstationen, Arlanda Express, Hötorget, Odenplan och Stureplan.

Ett boende som måste upplevas på plats - varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalagatan 8, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad