Såld

Vasastan, Stockholm

Dalagatan 76A, Ö.G

Slutpris: 5 250 000 kr

Dalagatan 76A, Ö.G

Fantastisk sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn invid Odenplan!

Nu saluförs denna magnifika sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn invid Odenplan!
Bostaden har genomgående planlösning, vackra välbevarade detaljer samt rikligt ljusinsläpp.

- Fungerande kakelugn
- Vackra tidstypiska detaljer
- Fint trägolv
- Högtalarsystem
- Golvvärme i hall, kök samt wc
- Väldisponerad
- Vindsförråd och källarförråd
- Omsorgsfulla materialval
- Bra förening
- Bästa läge invid Odenplan
- Utmärkta kommunikationer

Välkommen till denna bostaden belägen i vacker fastighet mellan två innergårdar på synnerligen eftertraktat läge. Denna fantastiska lägenhet har flera välbevarade attribut anno 1911 som återfinns i bland annat stuckatur, takrosetter, vackert trägolv och en fungerande kakelugn.

Stora spröjsade fönster med djupa nischer i kombination med generös takhöjd ger ett magiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här varvas tidstypiska detaljer med omsorgsfulla och moderna materialval som ger det bästa av två världar.
Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats för allt önskat möblemang och i hörnet står en vacker kakelugn som ger hög mysfaktor.
Det stilrena köket med inredning från Ballingslöv har högkvalitativa vitvaror från Gaggenau och är utrustat med bekvämligheter såsom diskmaskin och vinkyl.
Ett spatiöst sovrum med rofyllt läge mot gården och med plats för dubbelsäng och kontorsplats. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat duschrum samt ett helkaklat separat toalettrum. I bostaden finns ett högtalarsystem från Sonos i kök, sovrum samt Wc. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter. Ett hem att trivas i!

Här bor du i hjärtat av Vasastan med ett centralt och attraktivt läge med närhet till matbutiker, restauranger, caféer. Du har flera förskolor och skolor i närheten. Du finner trevliga Vasaparken inom en kort promenad. För den träningsintresserade finns det ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Ta en promenad i trevliga och lummiga Hagaparken. Runt knuten finner du Odenplan med dess utmärkta kommunikationer så som tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalagatan 76A, Ö.G, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad