Till salu

Skiljebo, Västerås

Dagsvärmargatan RADHUS 68

  • Radhus
3 300 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 109 m2 boarea
  • 20 m2 biarea
  • 310 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Dagsvärmargatan RADHUS 68

Hörntomt på populär adress!

Friköpt hörntomt på populära Skiljebo.

Här får hela familjen plats. 109 kvm fördelat i två plan med stora sociala ytor. Skyddad tomt med plats för mycket lek och bus. Låt barnen leka utanför köksfönstret och avluta med en grillad middag att avnjuta i uterummet. På uppfarten finns plats för två bilar. Fiber finns.

3 sovrum, 2 toaletter, generösa förvaringsmöjligheter - ett hus som passar den stora familjen helt enkelt!
Det mesta renoverades omkring 2016/-17. Här är det bara att flytta in och börja leva livet.

Här bor du med närhet till fina grönområden, lekplatser och fotbollsplan. Cykelavstånd till både skola och förskola samt matbutiker.
Närhet till både hälla shoppingområde, västmanslands sjukhus och snabb access till E-18 och goda bussförbindelser några minuter bort.

Intresseanmälan
Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close