Såld

Skiljebo, Västerås

Dagsvärmargatan 68

Slutpris: 3 100 000 kr

Dagsvärmargatan 68

Hörntomt på populär adress!

Friköpt hörntomt på populära Skiljebo.

Här får hela familjen plats. 109 kvm fördelat i två plan med stora sociala ytor. Skyddad tomt med plats för mycket lek och bus. Låt barnen leka utanför köksfönstret och avluta med en grillad middag att avnjuta i uterummet. På uppfarten finns plats för två bilar. Fiber finns.

3 sovrum, 2 toaletter, generösa förvaringsmöjligheter - ett hus som passar den stora familjen helt enkelt!
Det mesta renoverades omkring 2016/-17. Här är det bara att flytta in och börja leva livet.

Här bor du med närhet till fina grönområden, lekplatser och fotbollsplan. Cykelavstånd till både skola och förskola samt matbutiker.
Närhet till både hälla shoppingområde, västmanslands sjukhus och snabb access till E-18 och goda bussförbindelser några minuter bort.

Fastigheten är förbesiktigad - kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig, titta förbi och upplev på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dagsvärmargatan 68, Såld i Skiljebo, Västerås Planlösning från Dagsvärmargatan 68, Såld i Skiljebo, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close