Kommande bostad

Skiljebo, Södra, Västerås

Dagsvärmargatan 64

3 450 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 109 m2 boarea
  • 20 m2 biarea
  • 181 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Dagsvärmargatan 64

Fint och välskött radhus i mycket attraktivt område på Södra Skiljebo, perfekt för familjen!

- Kontakta mäklaren för visning
- Mycket välskötta ytskikt
- Fin tomt med allmänning och skogsbryn utanför
- Plats för familjen
- Laddbox för elbil på uppfarten

Varmt välkomna till denna familjeidyll på Södra Skiljebo. Här bor ni med gott om plats för hela familjen med generösa sällskapsytor såväl inne som ute. På entréplan återfinnes sovrum, förråd, allrum, matsal, kök och gäst-WC samt tvättdel. På övervåningen finner ni tre sovrum, stort vardagsrum med utgång till balkong samt helkaklat duschrum. Tomten är lättskött med altan och gräsmatta. Precis utanför tomten har samfälligheten en allmänning vilket gör att ni får långt till grannar. Framsidan är asfalterat och inrymmer parkering åt två bilar, här finns även en nyinstallerad laddbox för elbil.

Södra Skiljebo är ett omåttligt populärt område för barnfamiljer. Här bor ni med allt på bekvämt avstånd. I närområdet finns gott om förskolor, skolor upp till åk 9 samt lekparker. På promenad- eller cykelavstånd finns gym, grönområden (parker samt Björnön/Mälaren), matbutiker och apotek. Hälla shopping ligger några minuters bilfärd från bostaden med stormarknader, restauranger och systembolag. På behändigt cykelavstånd nås Västerås sjukhus, centralstationen och Västerås city.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Dagsvärmargatan 64, Kommande i Skiljebo, Södra, Västerås Planlösning från Dagsvärmargatan 64, Kommande i Skiljebo, Södra, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad