Till salu
Budgivning pågår

Sunnersta, Uppsala

Dag Hammarskjölds Väg 279

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 795 000 kr
1 895 000 kr
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 949 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1938
Dag Hammarskjölds Väg 279

Gångavstånd ner till badplatser!

Föreningen godkänner juridisk person!
Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet med direkt närhet till sol och bad! Bostaden fördelas på en hall med god plats för hatthylla och garderober. Ljust vardagsrum med plats för soffa och annat möblemang. Helkaklat badrum med dusch, ett sovrum samt ett trevligt kök med utgång till mysig uteplats.

Föreningen Villa Ekoln har 7 bostadsrättslägenheter samt parkeringsplatser på tomten. Gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, förråd, barnvagn- och cykelförråd.

Sunnersta erbjuder lugna idylliska villakvarter och fåtal bostadsrätter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats, förskolor samt Sunnerstaskolan ligger på promenadavstånd nära bostaden.
Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Dag Hammarskjölds Väg 279, Till salu i Sunnersta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad