Såld

Kåbo, Uppsala

Dag hammarskjölds väg 25A

Slutpris: 2 600 000 kr

Dag hammarskjölds väg 25A

Ljus & fin genomgångs 2,5a med solig balkong precis intill Akademiska i föreningen med låg belåning!

Unik möjlighet att förvärva en mycket ljus och trevlig genomgångs 2,5:a med härlig balkong på bästa läge i populära Kåbo. Här bor du granne med Akademiska Sjukhuset, BMC, Ångström, Gluntenområdet samt Ekonomikum. Med närheten till trevliga parker och grönområden kan du ta mysiga promenader, äta en god picknick eller löpträna.

Planlösningen fördelar sig på ljus hall med förvaring. Trevligt vardagsrum med trägolv samt utgång till härlig balkong i bästa solläge mot mysig innergård. Ljust kök med maskinell utrustning och plats för större köksbord i separat del. Sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Stamrenoverat helkaklat badrum med klinkers och dusch.

Billig parkering (250kr/månad) och dessutom ingen kö till parkering i dagsläget, elstolpe för motorvärmare finns.

Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du i en förening med mycket god ekonomi så att du slipper plötsliga avgiftshöjningar och istället kan lägga pengarna på annat. Det centrala läget gör att du kan vara spontan i vardagen och gå på stan, bio eller restaurang när det passar just dig. Närheten till kollektivtrafik gör att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. Uppsalas bästa gym-/motionsanläggning hittar du ett stenkast bort och ICA-nära ligger på behagligt gångavstånd.

Missa inte detta boende, kontakta mäklaren på christoffer.stalen@widerlov.se alt 0708 43 48 99 redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad