Såld

Sunnersta, Uppsala

Dag Hammarskjölds Väg 246A

Slutpris: 1 325 000 kr

Dag Hammarskjölds Väg 246A

Naturnära +55-boende i Sunnersta - fin lägenhet i markplan med uteplats!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i populära Sunnersta! Föreningen är en så kallad 55+ förening vilket innebär att ägaren/na behöver ha fyllt 55 år. Föreningen anordnar aktiviteter och erbjuder såväl verkstad som samlingslokaler och härlig trädgård för medlemmarna.

Lägenheten är välplanerad med ett fullutrustat kök som renoverades 2016 med plats för matgrupp intill fönstret. Via köket nås uteplatsen med stenplattor som ligger i ett trevlig läge mot föreningens gemensamma grönytor. Stort vardagsrum med mycket fönster som ger ett fint ljusinsläpp samt sovrum som vetter mot skogsparti. Slutligen finns badrummet med fina färgval med praktisk våtrumsmatta som gör det lätt att hålla rent. Goda förvaringsutrymmen i klädkammaren via hallen samt ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har några minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Sunnersta erbjuder god service med bland annat flera matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och fina cykelvägar!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dag Hammarskjölds Väg 246A, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad