Såld

Sunnersta, Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 244C

Slutpris: 6 675 000 kr

Dag Hammarskjölds väg 244C

Granne med Sunnerstabacken!

Välkommen till detta fina parhus om 160 kvm med fem sovrum. Huset är uppfört 2015 i tre plan. Entréplan erbjuder en praktisk hall med plats för ytterkläder och skor genom en skjutdörrsgarderob, bra tvättstuga med klinkergolv, ett trevligt kök från Marbodal med bra arbetsytor samt förvaring och matplats för 6-8 personer. Vidare finner ni duschrum, förråd under trappa samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till tomten på baksidan med härlig altan och gräsyta för barnen att leka på. Mellanplanet erbjuder fyra bra sovrum, ett badrum med badkar samt ett allrum. På vindsvåningen finns masterbedroom och förvaring genom kattvindar. Huset passar perfekt för den stora familjen eller familjen som vill ha stora utrymmen.

Fin altan på baksidan, där ni kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Tomten är lättskött med gräsytor där barnen kan leka fritt. Bilen förvarar ni under carport eller på den asfalterade p-plats längan.

Ett förråd utanför entrén.

===Sunnersta===
Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats och två förskolor och skolan ligger dessutom mycket nära huset.
Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.
Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dag Hammarskjölds väg 244C, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad