Såld

Kåbo, Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 15 C

Slutpris: 1 395 000 kr

Dag Hammarskjölds väg 15 C

Modern lägenhet med optimalt studentläge i centrala Uppsala. Bredband ingår!

Välkomna till denna kvadratsmarta etta i populära Brf Slottsparken. Här bor du i centrala Uppsala med direkt närhet till bl.a. Blåsenhus, BMC, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och flertalet Institutioner. Närhet till trevliga parker och grönområden så att du kan njuta av mysiga promenader, äta en god picknick eller löpträna. Lägenheten är mycket yteffektiv med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar trevliga sällskapsytor. Planlösningen ger er: Välkomnande hall som på ett yteffektivt sätt sitter ihop med bostadens praktiska kök med funktionella vitvaror. Vidare erbjuds ett rymligt öppet rum med gott om förvaring i garderober samt stort fönsterparti med fransk balkong. Helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. Bredband ingår i månadsavgiften och till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Det centrala läget gör att du kan vara spontan i vardagen och gå på stan, bio eller restaurang när det passar just dig. Uppsalas bästa gym-/motionsanläggning som erbjuder gym, gruppträning, klättring, beachvolleyboll och padel hittar du tvärs över gatan och ICA-nära ligger på behagligt gångavstånd.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad