Kommande bostad

Kåbo, Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 15 B

  • price tag icon 3 187 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 30 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 187 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Dag Hammarskjölds väg 15 B

Välplanerad 1:a med ett perfekt läge för dig som student!

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma 1:a i populära Kåbo! Här bor du på en mycket central och eftertraktad adress med närhet till allt vad centrala Uppsala har att erbjuda! Lägenheten är i genomgående fint skick med ljusa ytskikt och rikligt med ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet med fri utsikt! Planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök med och allrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Kök med mycket arbetsyta samt hall med praktiskt klinkergolv. Vidare finns det kaklade badrummet som är utrustat med bland annat kombinerad tvätt- och torktumlare. Gott om förvaring i inbyggda garderober samt ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Här bor du i ett perfekt läge som student med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) på andra sidan gatan och i närområdet finns den vackra Stadsskogen. Servicenära läge med ICA-butik och Akademiska sjukhuset. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda!

Kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Dag Hammarskjölds väg 15  B, Snart till salu i Kåbo, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad