Såld

Kungsholmen, Stockholm

Creutzgatan 5, våning 2

Slutpris: 2 490 000 kr

Creutzgatan 5, våning 2

På enkelriktad gata som kantas av träd, grönska och charmiga 20-talsbyggnader finner ni denna varsamt renoverade och pittoreska drömlägenhet med mycket goda förvaringsutrymmen. Denna fina etta är mycket välplanerad och får in imponerande mycket utrustning och funktionslösningar, samtidigt som den känns väldigt rymlig, tack vare stort fönsterparti och generös takhöjd.

Bostaden
Hallen har en bra disposition, med hyllor för extra förvaring på båda sidor. Härifrån börjar det fina brädgolvet som löper vidare ut i bostaden. Allrummet har en smidig loftsäng med en oerhört praktisk förvaringslösning i två delar. Vid den vänstra delen finns dessutom en kyl och frys. Under loftsängen finns det yta för skrivbord. Till sängen finns en rörlig stege som enkelt kan flyttas på vid behov. Köksdelen är utöver kyl/frys maskinellt utrustad med elspis, kolfilterfläkt samt elugn med mikrokombination. Lägg därtill mycket god förvaring i både över- och underskåp. Backsplashen är av vita kakelplattor och köket har snygga spotlights. Det fräscha badrummet är kaklat och utrustat med handdukstork, kommod, spegelskåp, dusch och WC, de två sistnämnda är från 2022.

Föreningen
Brf Kalkonen är en av Kungsholmens absolut bästa föreningar. Föreningen bildades för nästan 100 år sedan och äger marken. Den har en mycket stabil ekonomi med en belåning per kvadratmeter om 1 337 kr (per ÅR 2020, 1373 kr per ÅR 2019). Vacker fastighet anno slutet av 20-talet. Föreningen består av 550 st bostadsrätter samt 44 st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. De större renoveringarna är även gjorda. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den gemensamma innergården, två gästlägenheter som går att hyra, flertalet tvättstugor, motionsrum samt stort soprum.
För mer information, läs mer om föreningen på föreningsfliken på vår hemsida eller på föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Varmt välkomna till en riktig drömetta!

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Creutzgatan 5, våning 2, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad