Såld

Kungsholmen, Stockholm

Creutzgatan 11, vån 2

Slutpris: 3 100 000 kr

Creutzgatan 11, vån 2

-Renoverad och väldisponerad drömtvåa med god förvaring
-Ljus lägenhet med stora, spröjsade fönsterpartier och andra charmiga egenskaper från byggåret
-Låg avgift (1848 kr/mån) inklusive vatten och värme
-Elnätsavgift, bredband (500/500 Mbit/s) och kabel-TV tillkommer (144 kr/mån + förbrukning el)
-Stort vindsförråd i nära anslutning till lägenheten
-Attraktivt läge med mycket nära till tunnelbana och busslinjer
-Charmig 20-talsfastighet på enkelriktad gata som kantas av träd och grönska
-Stabil förening som äger marken och har låg skuldsättning (1 738 kr per kvadratmeter)

Varmt välkomna till denna nyrenoverade lägenhet som kombinerar moderna, trendsäkra egenskaper med vackra, välbevarade detaljer från byggåret anno 1927. Bostaden är omgjord till en välplanerad tvårummare som inte låter en kvadratmeter gå till spillo. I vardagsrummet finns det plats för soffa och TV, matplats samt skrivbord/arbete. Det stilrena köket renoverades sommar 2022 och är maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt. Här finns dessutom ett charmigt och väl omhändertaget serveringsskåp från byggåret. Det kaklade badrummet är rymligt och fräscht.

Denna bostad genomsyras av väl genomtänkta materialval och renoveringar, med en tydlig intention om att varsamt behålla byggårets egenskaper. Mycket god förvaring (klädkammare/garderob) finns i både hall och vardagsrum. Utöver det finns väl tilltagen förvaring i form av vindsförråd.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av ca 550st bostadsrätter samt 41st lokaler som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och extremt låg belåning - uppgick enligt årsredovisningen 2021 till 1 738kr/kvm. I föreningen finns två gästlägenheter, en mindre och en större. En rymlig hobbylokal för de boende som kan användas till att tex snickra och måla, belägen på Geijersvägen 10. Dessutom finns cykelrum, ett stort soprum med grovsopor och sortering samt ett motionsrum.
Till respektive lägenhet i föreningen finns nyttjanderätt till ett vindsförråd och utöver detta finns det möjlighet till extra källarförråd.
För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. Här bor ni med direkt närhet till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer, restauranger, service och puls. Likaså Norr Mälarstrands promenadstråk och vatten finns en kort promenad bort. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Mälarpaviljongen, Orangeriet, Piren, Indian Garden, Lily´s Burger och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan o

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Creutzgatan 11, vån 2, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad