Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Chapmansgatan 6

Slutpris: 7 025 000 kr

Chapmansgatan 6

På bästa adress - Fungerande öppen spis - Utsikt över Riddarfjärden!

Presenterar en genomgående och väldisponerad 2,5 rummare med ett attraktivt läge och en vacker utsikt över Riddarfjärdens glittrande vatten. Vackra tidstypiska detaljer såsom fiskbensmönstrad ekparkett, spröjsade fönster, innerdörrar med spegelprofil, serveringsskåp samt en ståtlig fungerande öppen spis. Den höga takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Vältilltaget vardagsrum som skapar goda sociala ytor. Funktionellt kök med fin plats för matbord intill fönster. Vidare disponerar bostaden ett stort sovrum samt ett rum som kan disponeras som kontor om så önskas. Helkaklat badrum utrustat med badkar. Sammantaget en mycket trivsam bostad på Kungsholmen där ni kan skapa ert egna drömhem.

Brf Pontonen 3 är en mycket välskött och trevlig förening. Stora renoveringar som exempelvis stambyte gjorda. Trapphuset har vackra detaljer samt en rymlig hiss i direkt anslutning till entrén. I föreningen finns en gemensam tvättstuga med ny maskinpark. Gemensam gård med utemöbler och soligt läge. Tvärs över gatan finns en lekpark och det finns många bra förskolor i området. Närheten till Mälaren, underbara promenadstråk och badplatser gör detta boende till något utöver det vanliga. Shopping och service nås vid Fridhemsplan och dess breda utbud av matbutiker, caféer, apotek, bank mm. Närområdet erbjuder ett flertal populära restauranger, caféer och barer såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Orangeriet Bar & Café och Petite France. Det är relativt lätt att hitta parkering i området och det finns mycket goda kommunikationer i närheten. Vid Fridhemsplan finns två tunnelbanelinjer samt ett flertal bussar. Det är även gångavstånd till centralstationen med flygbussar, tåg, samt Arlanda express. Ett förstklassigt boende som erbjudet allt man kan önska.
Varmt välkommen på visning!

Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Chapmansgatan 6, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad