Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Chapmansgatan 3

  • price tag icon 2 268 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 268 kr/mån
floors icon Våning
  • 0.5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Chapmansgatan 3

Drömboende på Nedre Kungsholmen!

Välkommen till denna eleganta tvåa om 41 kvm belägen vid Norr Mälarstrand, en av Stockholms mest eftertraktade adresser. Här erbjuds ett hem som är en perfekt kombination av klassisk 30-talsarkitektur och moderna bekvämligheter. Bostaden är belägen i en otroligt bra förening med god ekonomi, som äger marken och som har de stora renoveringarna bakom sig.

När du stiger in möts du av en rymlig hall som ger ett inbjudande första intryck. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor och längre in i den inre hallen finns plats för extra förvaring i form av garderober eller en hallmöbel. Hallens generösa storlek och klassiska detaljer, som takhöjd och vackra lister, skapar en känsla av rymd och ljus.

Det vackert renoverade köket, som nås direkt från hallen, är en dröm för den matlagningsintresserade. Här har varje detalj noggrant valts för att harmonisera med lägenhetens tidstypiska charm. Köket erbjuder gott om arbetsyta och moderna vitvaror som underlättar vardagens sysslor.

Sovrummet är av optimal storlek, vilket gör det enkelt att möblera och skapa en mysig oas för vila och återhämtning. Här finns plats för en dubbelsäng. Det stora fönstret släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en rofylld utsikt över den lugna innergården, vilket garanterar en ostörd och behaglig nattsömn.

Samtliga fönster vetter mot den lugna innergården, vilket ger ett rofyllt och insynsskyddat boende. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till den ljusa och luftiga känslan i hela lägenheten. Den klassiska fiskbensparketten i vardagsrummet är ett elegant inslag som tillsammans med de generösa fönstren och den höga takhöjden skapar ett varmt och inbjudande hem.

Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med smarta lösningar som gör att du enkelt kan hålla ordning och reda. Inbyggda garderober och skåp erbjuder gott om utrymme för alla dina tillhörigheter, vilket gör att lägenheten känns rymlig och välorganiserad.

Lägenheten är en del av ett välskött 30-talsbyggnad, känd för sin vackra fasad och tidstypiska detaljer som spegeldörrar, djupa fönsternischer och höga golvsocklar. Byggnadens arkitektur återspeglar en tid då kvalitet och hantverk sattes i första rummet, vilket är tydligt i både det yttre och inre av fastigheten.

Denna lägenhet erbjuder ett boende utöver det vanliga i en av stadens mest attraktiva miljöer. Med Norr Mälarstrands vackra promenadstråk och närheten till både natur och stadens puls får du det bästa av två världar. Här har du nära till trendiga kaféer, restauranger, butiker och kulturutbud samtidigt som du kan njuta av rogivande promenader längs vattnet.

Välkommen hem till ett stilfullt boende som kombinerar klassisk 30-tals charm med moderna bekvämligheter, mitt i hjärtat av Stockholm.

Intresseanmälan
Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Chapmansgatan 3, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad