Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Chapmansgatan 3, 0,5 tr mot gård

Slutpris: 4 030 000 kr

Chapmansgatan 3, 0,5 tr mot gård

Fantastiskt fin och välplanerad tvåa om 41 kvm med låg avgift!

Fantastiskt fin och välplanerad tvåa om 41 kvm med låg avgift! Här bor ni på absolut bästa adress i en välskött fastighet anno 1930. Bostaden är mycket väldisponerad och erbjuder ett fullt utrustat kök, ett stort och luftigt vardagsrum med gott om utrymme för matplats och vardagsrumsdel, ett helkaklat badrum och ett harmoniskt sovrum som inrymmer en dubbelsäng. Från bostadens fönster har ni utsikt mot grönskande gård. Lägenheten har flertalet charmiga originaldetaljer såsom fiskbensparkett, speglade dörrar, stora tidstypiska fönster med djupa nischer och en generös takhöjd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd om ca 3 kvm med generös takhöjd.

Med närhet till såväl natur som stadspuls har lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom te.x. Rålambshovsparken, Pontonjärparken och Kronobergsparken. Här finns även perfekta motionsslingor längs Norr Mälarstrand. För inomhusträning finns SATS, Friskis & Svettis m.fl. i direkt närhet. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close