Såld

Alunda, Östhammar

Centrumvägen 4A

Slutpris: 1 410 000 kr

Centrumvägen 4A

Välkommen till Centrumvägen 4A och denna ljusa och välplanerade lägenhet med balkong. Fint ljusinsläpp och trivsam planlösning som fördelar sig på hall med plats för att hänga av dig ytterkläder samt en djup inbyggd garderob. Renoverat kök, badrum med kakel och klinker, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong.

Från denna bostad är det nära till allt vad Alunda har att erbjuda såsom matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. Det är också gångavstånd till förskola, skola, sportanläggningar och sommartid ett bassängbad. Närheten till olika fritidsaktiviteter som golf, fotbollsgolf, innebandy, fotboll, friidrott och Friskis & Svettis pass gör det enkelt och bekvämt att komma igång. Till busshållplatsen går man på några minuter där bussen tar dig till Uppsala åt ena hållet och åt andra hållet ut till Öregrund och Östhammar med sina underbara miljöer.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Centrumvägen 4A, Såld i Alunda, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad