Såld

Björknäs, Nacka

Centralvägen 20

Slutpris: 2 065 000 kr

Centralvägen 20

Bo granne med naturen, centrum och utmärkta kommunikationer!

Välkommen till denna trivsamma bostad i populär bostadsrättsförening där man måste vara minst 50 år för att bli medlem!

Stor härlig uteplats mot föreningens grönyta. Här finns gott om plats för både odlingar och möblemang. I rabatten finns blommor planterade och på trätrallen finns det massvis med plats för krukor.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör bostaden väldigt social där man lätt bjuder hem många gäster på middag. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för dubbelsäng, byrå och fåtölj. Från hallen nås ett stort rum som använts som klädkammare och förvaring. Så lyxigt med ett helt rum för kläder, spegel och kanske en sminkhörna. Badrummet är stort och härligt, med många garderober.

Har ni bil, så finns det plats i varmgarage att hyra. Nås bekvämt via hiss. Trevlig gemenskap i föreningen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna väldisponerade och generösa bostad i Björknäs en underbar boendemiljö med närhet till både stad och natur. Ljus interiör och genomtänkt planlösning gör detta till ett drömboende för den som uppskattar bekvämlighet och trivsel.

Varmt välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Centralvägen 20, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad