Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 8

Slutpris: 3 900 000 kr

Celsiusgatan 8

Välplanerad 2:a med centralt läge på Kungsholmen!

Välkommen till denna välplanerade 2:a på 41 kvm på central adress på Kungsholmen!
Lägenheten har en hemtrevlig känsla med genomgående originalgolv i furu, härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och idealisk planlösning.
Du välkomnas av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Vardagsrummet rymmer såväl soffa och tv-möbel som matbord och köket är stilfullt med all nödvändig maskinell utrustning.
Vidare disponerar lägenheten ett rogivande sovrum samt ett fräscht badrum.

Föreningen undersöker möjlighet till balkong.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Du har Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, restaurang AG, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje samt grön linje och flera busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 8, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close