Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 8, 5 tr

Slutpris: 4 750 000 kr

Celsiusgatan 8, 5 tr

Optimal tvåa med kungsbalkong i populär förening!

Nu saluförs en ytterst välplanerad tvåa med kungsbalkong, högst upp i huset i populära Brf Järnvägsmannen. Här bor du med närhet till all tänkbar service.

- Högst upp i huset
- Kungsbalkong
- 30-tals detaljer
- Rikligt ljusinsläpp
- Modernt och väl utrustat kök
- Fräscht badrum med tvättmaskin
- Vindsförråd
- Bra förening med låga avgifter och god ekonomi
- Attraktiv adress

Välkommen in i en ljus och ytterst välplanerad tvåa om 42kvm. Bostaden är belägen högst upp i huset med en härlig kungsbalkong som har plats för utemöbler. Lugnt och ostört läge med stora fönsterpartier och kungsbalkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och mindre matbord samt smakfullt kök med diskmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, fräscht badrum med toppmatad tvättmaskin och välkomnande hall med bra förvaring.

Brf Järnvägsmannen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har bland annat ca 100 garageplatser som kan hyras för ca 2500kr/mån (f.n. kö), fem tvättstugor och trivsam innergård med utemöbler och möjlighet till grill. Föreningen har också två basturum med dusch och omklädningsrum.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 8, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad