Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 5

Slutpris: 4 200 000 kr

Celsiusgatan 5

Ljus och välplanerad 2:a med attraktiv adress!

Varmt välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade 2:a på Celsiusgatan 5. Hör möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster och härlig planlösning med kök och vardagsrum i symbios.
Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter och i vardagsrummet får du plats med både soffgrupp och separat matplats med 6 sittplatser. Med sina 53 kvadratmeter erbjuds även ett rymligt sovrum med klädkammare och plats för dubbelsäng. Köket är modernt med vita luckor, rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Tack vare öppningen mellan kök och vardagsrum får du ett härligt samspel, speciellt vid sociala tillställningar.

- Mycket lågt belånad förening
- Takterrass i föreningen
- Välplanerad planlösning med kök och vardagsrum i samspel
- Omsorgsfullt renoverad
- Rikligt med ljusinsläpp
- Vacker fiskbensparkett
- Stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Här bor du på en lugn gata med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess breda utbud av shopping och restauranger. Bara några tvärgator från lägenheten finner du ännu fler mysiga restauranger och vinbarer. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Kronobergsparken, Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 5, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad