Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 4

Slutpris: 4 375 000 kr

Celsiusgatan 4

Nyrenoverad tvåa med solig balkong i väst på Kungsholmen!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med solig balkong i väst!

- Totalrenoverat kök tillsammans med tak, väggar, golv och el
- Mysig och solig balkong i västläge
- Vackert trägolv
- Snygg industrivägg
- Rikligt ljusinsläpp och smart planlösning
- Stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi
- Lägenheten disponerar ett rymligt vindsförråd om ca 10kvm
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Denna fina 2:a har genomgående vackra trägolv i kombination med stora fönster vilket ger bostaden ett fint ljusflöde med härlig rymd. Den snygga industriväggen avskärmar vardagsrum och sovrum och ger hela lägenheten karaktär samtidigt som du får ett perfekt rum med plats för dubbelsäng. Här ifrån har du även utgång till den mysiga balkongen där ni kan njuta av många härliga dagar och kvällar i goda vänners lag. Vardagsrummet upplevs väldigt luftigt med plats för soffa samt matgrupp och köket är stilrent och modernt. Hela bostaden har genomgått en omfattande renovering där tak, väggar, golv, el och kök har totalrenoverats. Helt enkelt en bostad som lämnar lite att önska för er som söker en renoverad och smart planerad tvårummare med balkong på Kungsholmen.

Här bor du på en lugn gata med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess breda utbud av shopping och restauranger. Bara några tvärgator från lägenheten finner du ännu fler mysiga restauranger och vinbarer. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Kronobergsparken, Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 4, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close