Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 4, 5tr

Slutpris: 4 750 000 kr

Celsiusgatan 4, 5tr

Mycket fin tvåa högst upp i huset med kungsbalkong!

Nu saluförs en mycket fin tvåa belägen högst upp i huset med Kungsbalkong! Här bor du i populära Brf Järnvägsmannen med närhet till all tänkbar service.

- Kungsbalkong
- Högst upp i huset
- Välplanerad
- Fint ljusinsläpp
- Diskmaskin & tvättmaskin
- Vindsförråd
- Populär förening
- Goda kommunikationer

Välkommen in i en mycket fin tvåa med stor terass och charmiga 30-tals detaljer. Socialt och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats, perfekt för umgänge med vänner och familj. Via pardörrar nås bostadens kungsbalkong i österläge som under sommaren blir ett extra rum. Smakfullt kök som är utrustat med all nödvändig maskinell utrustning. Vidare bjuder bostaden på ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum och en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här bor du med bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin. Extern förvaring i ett vindsförråd. Ett hem att trivas i!

Brf Järnvägsmannen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har bland annat ca 100 garageplatser som kan hyras för ca 2500kr/mån (f.n. kö), fem tvättstugor och trivsam innergård med utemöbler och möjlighet till grill. Föreningen har också två basturum med dusch och omklädningsrum.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad