Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 4

Slutpris: 2 400 000 kr

Celsiusgatan 4

Kvadratsmart etta i hjärtat av Kungsholmen!

På attraktiv adress i hjärtat av Kungsholmen välkomnar vi er nu till denna yteffektiva bostad där varje kvadratmeter nyttjas!

- Perfekt första boende
- Rikligt ljusinsläpp och smart planlösning
- Stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi
- Bastu finns i föreningen
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Här väntar ett perfekt första boende i en stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi.
Bostaden har en social planlösning med ett rymligt sällskapsrum tillsammans med ett stilfullt renoverat kök med alla önskvärda faciliteter. Fräscht badrum och bra förvaring i form av rymlig klädkammare. Smart lösning med sängen som kan fällas upp för att få mer social yta. Tillgång till en mycket härlig innergård med utemöbler, grillar och enskildhet med buskar. Föreningen har även en bastu.

Här bor du på en lugn gata med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess breda utbud av shopping och restauranger. Bara några tvärgator från lägenheten finner du ännu fler mysiga restauranger och vinbarer. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Kronobergsparken, Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Centralt belägen bland lugna kvarter endast en promenad bort från Stockholms citypuls - vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 4, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad