Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 2, 4tr

Slutpris: 4 080 000 kr

Celsiusgatan 2, 4tr

Charmig och trivsam sekelskiftesetta (möjlig tvåa) med solig balkong!

Välkommen till denna charmiga och trivsamma sekelskiftesetta (möjlig tvåa) med solig balkong!

- Balkong mot lummig innergård
- Vackra, nyslipade trägolv
- Generös takhöjd
- Två vindsförråd och ett källarförråd
- Rikligt ljusinsläpp och genomgående planlösning
- Vackra, bevarade originaldetaljer
- Lägenhet högst upp i huset
- Stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Bostaden har genomgående vackra trägolv och generös takhöjd som i kombination med stora fönster ger bostaden ett fint ljusflöde och härlig rymd. Det luftiga vardagsrummet har plats för såväl soffa, soffbord och mediamöbel, samt säng och rymlig garderob. Det klassiska köket är fint inrett med vita fronter, bänkskiva i ek och vit mosaik. I köket får man plats med ett matbord med 4-6 sittplatser. Härifrån finns utgång till den härliga balkongen som vetter mot den lummiga innergården med plats för stolar och bord.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess breda utbud av shopping och restauranger. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 2, 4tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad