Såld

Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 2, 2tr

Slutpris: 4 160 000 kr

Celsiusgatan 2, 2tr

Fin sekelskiftestvåa på attraktiv adress!

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade sekelskiftestvåa i populär förening!

- Sekelskifte
- Högt i tak
- Renoverad vintern 2018
- Diskmaskin
- Två förråd
- Bra förening
- Garage i huset
- Mycket bra kommunikationer

Nu saluförs en av Kungsholmens bästa minitvåor belägen i populär förening! Bostaden har varsamt renoverats med väl genomtänkta materialval. Här samsas moderna materialval med välbevarade detaljer från sekelskiftet. Genomgående rikligt ljusinsläpp från stora fönster med spanjolett. Social planering med vardagsrum och kök i öppen lösning. Smakfullt kök med integrerade vitvaror bakom vita fronter och vardagsrum med plats för soffdel och matgrupp. Rofyllt sovrum som vetter mot den lugna innergården och plats för dubbelsäng och god förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht, helkaklat badrum och välkomnande hall med plats för avhängning.

I föreningen finns stora gemensamma tvättstugor. Fem bokningsbara rum har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp i varje. Det finns även två rum som inte behöver bokas för ”spontantvätt” med tre tvättmaskiner, tre torktumlare, två torkskåp och mangel i varje. Därtill finns tre stora, separata torkrum. Föreningen har också två basturum med dusch och omklädningsrum.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Celsiusgatan 2, 2tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad