Kommande bostad

Gottsunda, Uppsala

Cellovägen 102

  • price tag icon 5 189 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 500 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 83 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 189 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
Cellovägen 102

Charmig trea med två uteplatser och stor trädgård med damm i naturnära Gottsunda!

Välkommen till en trevlig trea i markplan med två uteplatser varav den ena på baksidan med stor trädgård och damm. En bostad som erbjuder en genomgående socialt trevlig planlösning i perfekt kombination av bekvämlighet och naturnära miljö.

Lägenheten har en välplanerad interiör med rymliga och ljusa rum. Det stora vardagsrummet erbjuder generösa ytor för både umgänge och avkoppling, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är bra utrustat och erbjuder gott om arbetsyta för dig som älskar att laga mat och en matplats för 4-6 personer. Vidare finns två rymliga sovrum med plats för säng och övriga möbler. Genomgående gott om förvaring i lägenheten, badrum med dusch.

En av bostadens största tillgångar är den vackra trädgården på baksidan, som ligger i österläge. Här kan du njuta av morgonsolen på den rymliga uteplatsen, omgiven av grönska och den rofyllda lilla dammen som bidrar till en harmonisk atmosfär. Det är en idealisk plats för avkoppling och njutning, där du kan skapa din egen oas av lugn.

På framsidan av bostaden finns ytterligare en uteplats i västerläge, där du kan ta tillvara på kvällssolen. Detta skapar en perfekt balans mellan två olika miljöer som kan användas för olika tillfällen och tider på dygnet.

Till lägenheten hör ett källarförråd i intilliggande hus.
Bra förening med bilfria, barnvänliga gårdar och flera lekplatser. Medlemmarna har tillgång till festlokal, pingisrum, mediacenter, hobbyrum, tvättstugor och övernattningsrum.

Gottsunda är ett område som erbjuder ett rikt utbud av service och bekvämligheter, inklusive goda kommunikationer, butiker, vårdcentral och apotek. Föreningen Cellisten är känd för sitt goda grannskap och välskötta miljö, vilket gör detta till ett tryggt och inbjudande boende.

Välkommen hit, välkommen hem, till ditt nya hem på Cellovägen 102, där komfort, naturnära miljö och en härlig gemenskap väntar.

Visningar planerade till mitten av augusti.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Cellovägen 102, Kommande i Gottsunda, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad