Såld

Näs-Focksta, Uppsala

Bytorget 14

Slutpris: 5 100 000 kr

Bytorget 14

Friköpt gavelradhus i insynsskyddat läge med 2 härliga altaner & där vindkraft ingår.

***VINDKRAFT INGÅR***
Tillfälle att förvärva ett friköpt gavelradhus i populära Näs-Focksta med insynsskyddat läge, mycket låga energikostnader och där möjlighet till överlåtelse i del av vindkraftsverk finns (utan kostnad). Njut av genomgående hög kvalité, vacker utsikt och två härliga trädäck mot rogivande skogsområde. Perfekt för trevliga sammankomster eller för soldyrkaren. Här bor du i en helt unik natur med trevliga promenadstråk endast tio minuter från Uppsalas myllrande stadsliv. Runt knuten har du en utav Uppsalas bästa golfbanor i Söderby GK.

Radhuset präglas av fantastiskt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier och hög standard. Den välgenomtänkta planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring. Rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till stora middagar och trevliga spelkvällar. Utgång till inbjudande altan med tak i härdat glas och trapp upp till ytterligare trädäck. Här njuter du utav solen större delen utav dagen samt avnjuter härliga grillkvällar med familj, släkt och vänner sommartid. Fyra bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Två toaletter den ena med både bubbelbad och dusch och den andra med dusch. Tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden kommer två parkeringsplatser och två förråd (det ena varmbonat).

Näs-Focksta är ett bostadsområde för dig som vill bo i en lantlig miljö, mitt i naturen, men samtidigt nära till staden. Här finns en egen förskola och närhet till stormarknader, skolor, apotek etc. Den som är intresserad av natur och friluftsliv har obegränsade möjligheter. Skogen ligger in på knutarna med naturreservat. Ekoln, som är en vik av Mälaren, inbjuder till bad, segling, kanotpaddling och fiske. Vintertid är långfärdsskridskor och skidåkning givna alternativ. Hammarskogs herrgård ca fem km bort erbjuder såväl pulkabackar och naturstigar som servering och gemyt.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bytorget 14, Såld i Näs-Focksta, Uppsala Planlösning från Bytorget 14, Såld i Näs-Focksta, Uppsala Planlösning från Bytorget 14, Såld i Näs-Focksta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad