Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Bysistorget 8

Slutpris: 8 250 000 kr

Bysistorget 8

Ljus trea med stor balkong i hjärtat av Söder!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina och ljusa trea med stor balkong i hjärtat av Söder!
Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både vardagsrumsmöblemang och matbord. Vardagsrummet skapar den perfekta platsen i bostaden för umgänge och samvaro. Det fullt utrustade köket är stilrent inrett och har plats för ett rejält matbord. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med badkar samt en inre hall som kan nyttjas efter eget tycke. Bostaden har genomgående god förvaring.

Här bor du i hjärtat av Södermalm mitt i Söders puls på härliga Bysistorget, bara ett kvarter ifrån Mariatorget med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bysistorget 8, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close