Såld

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 7B

Slutpris: 2 200 000 kr

Byggmästargatan 7B

Fint och varsamt renoverad 2:a med härlig balkong!

I främre delen av populära Salabacke ligger denna fint renoverade och ljusa genomgångstvåa i insynsskyddat läge med gott om originaldetaljer som ger lägenheten en härlig känsla. Välkomnande hall med bra förvaring, varsamt renoverat kök med originalinredning, stort vardagsrum, rymligt sovrum med utmärkt förvaring och stamrenoverat badrum med stort fönster. Härlig balkong i söderläge med utsikt mot föreningens mysiga innergård. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Stor och välskött förening med fin gårdsmiljö. Många av de stora renoveringarna har utförts (bl.a. stammar, fönster, tak, fasad, dränering och el) och trots det har föreningen en låg belåning/kvm (1922 kr enligt årsredovisning för 2020). I föreningen finns cykelförråd, tvättstugor, torkrum och mangelrum.

I mysiga Salabacke bor man med bekvämt avstånd både till centrala Uppsala, Hjalmar Brantingstorg, Willys och Gränby köpstad med bl.a. ICA Kvantum, Systembolag, en uppsjö av butiker, affärer, restauranger, biograf och vårdcentral. På närliggande Hjalmar Brantingstorg finns ICA, frisör, tandvård, bibliotek, pizzeria och apotek. I direkt närhet finns även prisbelönta Café Leijon Stenugnsbageri och Konditori samt en sushirestaurang. I närområdet finns även trevliga Källparken som nyligen rustades upp. Bilpendlaren når de stora trafiklederna snabbt och enkelt.

Fotografering och visning kommer troligtvis att ske i april/maj 2022. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och förfrågningar om förhandsvisning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Byggmästargatan 7B, Såld i Salabacke, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad