Såld

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 1B

Slutpris: 1 715 000 kr

Byggmästargatan 1B

Mysig och välplanerad etta i ljust och fint skick, med inglasad balkong mot innergården!

Belägen på andra våningen, riktad mot föreningens lugna och gröna innergård, hittar du denna välplanerade och fina etta. Lägenheten är mycket ljus och hemtrevlig med stora fönsterpartier för solen att hitta in. Den praktiska planlösningen erbjuder dig ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Ett vardagsrum med trevligt burspråk och plats för både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet når du även lägenhetens inglasade balkong, här kan du njuta av lugnet och solens strålar från tidig vår till sen höst. Badrummet är rymligt och fräscht och du får även goda förvaringsmöjligheter tack vare klädkammaren i hallen och de två separata förråden som hör till lägenheten.

I Salabacke bor du bekvämt med kort cykelavstånd till Uppsala city och flertalet av stadens universitetsinstitutioner. Goda busskommunikationer och även smidig anslutning till e4:an. I kvarteret finns bl a konditori, närlivs och restauranger och med kort gångavstånd till flera livsmedelsbutiker. Ytterligare en bit bort, vid populära Gränby centrum, finns ett mycket stort utbud av servicemöjligheter.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Byggmästargatan 1B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad