Såld

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 13E

Slutpris: 1 800 000 kr

Byggmästargatan 13E

Perfekt planerad med balkong!

En ljus och välplanerad lägenhet med inglasad balkong i bästa solläge.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, ljust och rymligt kök i original med gott om skåp och bänkytor, sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster, trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydväst.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor du med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. Om du pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Byggmästargatan 13E, Såld i Salabacke, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad