Såld

Vänge, Uppsala

Brunna björkväg 5

Slutpris: 5 250 000 kr

Brunna björkväg 5

Stor villa på fantastisk tomt, belägen i Vänge med kort avstånd till Uppsalas stadskärna.

Välkomna till Brunna Björkväg 5 och denna rymliga 40-tals villa med dubbelgarage, med ett perfekt läge i familjevänliga Vänge.

På en stor, insynsskyddad och grönskande tomt om ca 2 200 m², omgiven av frodiga träd och med stora öppna gräsytor, finner ni denna hemtrevliga villa med rum för hela familjen. Huset är ursprungligen från 40-talet och har under åren byggts om och genomgått löpande renoveringar. Här finner du bekvämligheten av modernt kök och badrum, låg driftskostnad med vattenburet värmesystem och bergvärme, tillsammans med tidstypiska och bevarade detaljer så som djupa fönsternischer, vita antika dörrar och specialfrästa dörrfoder och lister.
Planlösningen är generöst tilltagen och erbjuder stora och öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum samt allrum, 4-5 st sovrum, 2 st badrum, tvättstuga och mycket förvaringsytor i flertalet klädkammare och garderober. Fastigheten är även bebyggd med ett dubbelgarage och förrådsbyggnader med anor långt bak i tiden. Torpargrunden är från sent 1800-tal, ombyggd 1946.

I denna trädgård finns det gott om yta för spring på de öppna gräsytorna och lek vid den stora lekplatsen. För de odlingsintresserade finns även stora möjligheter i odlingsbäddar. Här växer idag bl a 5 st olika äppelträd, körsbär, fläder, alla möjliga olika sorters bär och vildblommor.

I denna del av Vänge har du kort gång och cykelavstånd till buss. Minilivs/Postombud med generösa öppettider precis vid infarten, och på ca 7 minuter tar ni er till Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertalet andra butiker. I det direkta närområdet hittar du även förskolor och grundskola upp till åk 6.

Missa inte detta underbara hus, belägen på en parkliknande oas mitt i Vänge! Anmäl er till visning idag.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brunna björkväg 5, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Brunna björkväg 5, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Brunna björkväg 5, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad