Såld

Vänge, Uppsala

Brunna björkväg 1B

Slutpris: 3 750 000 kr

Brunna björkväg 1B

Charmigt hus på fin tomt i populära Vänge!

På Brunna Björkväg 1B erbjuds här ett 20-talshus med tomt om ca 950 kvm. Uppvuxen tomt med träd och buskar. På tomten finns även garage i behov av renovering/ombyggnad. Bergvärme installerat vilket ger låga driftskostnader!

Husets entréplan erbjuder hall med klinkergolv och ljusa väggar, sovrum med fönster i tre väderstreck, vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa. Här finns en charmig kakelugn som renoverats 2017. Köket i anslutning till vardagsrummet går i gröna toner och här ligger ett vackert plankgolv. I entréplan finns även WC-rum och ett rum som nås med entré från baksidan och källaren. Detta rum kan nyttjas som arbetsrum eller förråd.

Övre plan består av tre stycken sovrum samt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, fristående badkar samt wc och handfat. Källaren består av tvättstuga, pannrum, samt vinkällare/förrådsutrymme.

I denna del av Vänge har du kort gång och cykelavstånd till buss. Minilivs/Postombud med generösa öppettider precis vid infarten, och på ca 7 minuter tar ni er till Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertalet andra butiker. I det direkta närområdet hittar du även förskolor och grundskola upp till åk 6.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa detta hus! Varmt välkommen på visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brunna björkväg 1B, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Brunna björkväg 1B, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Brunna björkväg 1B, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad