Såld

Virsbo, Surahammar

Bruksvägen 9

Slutpris: 1 625 000 kr

Bruksvägen 9

Familjevänligt och idylliskt i Virsbo

Välkommen till Bruksvägen 9!

Här möts vi av en välhållen villa med generös trädgård och låg driftskostnad.

Entréplan fördelat på en välkomnande hall med bra förvaringsytor, tvättstuga med badkar, gäst wc, generöst vardagsrum med kamin, kök med utgång till inglasat uterum.
En trappa upp finner vi en möbleringsbar hall som idag nyttjar sig bra som arbetshörna, vidare finns två sovrum och ett badrum med dusch.

Trädgården är uppvuxen och välvårdad. Här finns fin gräsmatta, stort inglasat uterum, två trädäck där ena har morgonsol och andra eftermiddagssol, jordgubbsland, äppelträd och bärbuskar.

Virsbo är en idyll med fina omgivningar. Med bil tar du dig till Fagersta och Surahammar på ca 20 min samt Västerås på ca 40 min.
Promenadavstånd till Ica, förskola och skola.

Fastigheten är förbesiktigad - se protokoll under dokument eller kontakta mäklare Ida Gissler på 0765519155 eller ida.gissler@widerlov.se

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bruksvägen 9, Såld i Virsbo, Surahammar Planlösning från Bruksvägen 9, Såld i Virsbo, Surahammar Planlösning från Bruksvägen 9, Såld i Virsbo, Surahammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad