Såld

Eriksberg, Uppsala

Bruksvägen 26

Slutpris: 9 900 000 kr

Bruksvägen 26

Stort hus med läckra nivåskillnader inbäddat i skogspräglad miljö med insynsskyddad trädgård i söder

På lugn gata, inbäddad i skogspräglad miljö finner ni detta tilltalande hus i modern tappning med läckra nivåskillnader. Har ni någon gång passerat huset så har ni säkerligen stannat till och beundrat det.

Huset har gått inom familjen och är idag tillbyggt med nästan 200 kvm disponibel yta. Det är en mycket tilltalande och genomtänkt planlösning med fokus på umgänge i och med de fantastiska sällskapsytorna. Takhöjden är effektfull med sina 4 meter och öppet till nock, materialen är påkostade och det finns en eldstad som bjuder på skön värme under kallare årstider. Fyra till fem rejäla sovrum som alla har goda förvaringsmöjligheter, tre våtutrymmen med bad- eller duschmöjligheter och goda förvaringsmöjligheter i oinredd källare. Den lilla som stora familjen trivs här, huset lämpar sig även ypperligt som generationsboende eller kanske att man vill inreda en uthyrningsdel?

Detta utgör en av Eriksbergs största tomter, den är infälld i skogspräglad miljö på mycket lugnt läge utan genomfartstrafik. Kuperad baksida i insynsskyddat söderläge bjuder in till långa, härliga dagar i den egna trädgården. Stort trädäck som är delvis under tak och gott om plats för flertalet möbelgrupper. Bred infart ger plats åt många bilar och elbilsladdare finns installerad.

Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 300 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bruksvägen 26, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Bruksvägen 26, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Bruksvägen 26, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Bruksvägen 26, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad