Såld

Vattholma, Uppsala

Bruksgårdarna 8

Slutpris: 4 310 000 kr

Bruksgårdarna 8

Välkomna till Bruksgårdarna 8 och detta trivsamma parhus beläget i en fantastik och unik bruksmiljö i Vattholma!
Entréplanets planlösning fördelar sig på entréhall med plats för avhängning, tvättstuga med grovingång, duschrum, rymligt kök med gott om plats för både familj och vänner, vardagsrum med fönster i två väderstreck samt två sovrum. Övervåningen öppnas upp med ett allrum och från denna del nås ett duschrum, tre sovrum varav ett med klädkammare. Löpande renoverat med bla. Nivellgolv i entréplanet, vattenburet värmesystem luft/vatten värmepump, ventilationssystem FTX och fönster samt ytskikt i såväl våtutrymmen som i övriga bostaden. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt samt uteplats i anslutning till husets entré. Dubbelgarage med nytt tegeltak.

Via samfälligheten S3 har du tillgång till förråd och matkällare som delvis är inredd med vinställ, det finns även möjlighet att hyra ytterligare förrådsutrymme i brukets magasin. Tillgång till gemensamhetslokalen "Bagarstugan" stenhus med anor från 1500-talet. Traditionellt midsommarfirande firas även i trekanten som är en gammal och trogen tradition som lever vidare.

En kort promenad bort från bostaden nås tågstationen som ger ett utmärkt pendlarläge till likväl Uppsala som till Gävle. Busshållplats ca 150 m från bostaden med täta turer. För dig som önskar pendla med bil nås på- och avfarten smidigt med ca 10 minuters bilfärd till E4:an. Ett stenkast bort från bostaden finns livsmedelsbutik Tempo, förskolor, skola, sporthall, bibliotek, elljusspår, Vattholma IP, pizzeria och i närområdet finns ett trevligt utflyktsmål med fina omgivningar vid Salsta Slott och till badsjön Lafsen når du på cirka 10 minuter. För dig som gillar golf hittar ni Vattholma Golfklubb endast 1,5 km från bostaden.
Varmt välkommen till Vattholma och Bruksgårdarna - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen!

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bruksgårdarna 8, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Bruksgårdarna 8, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad