Kommande bostad

Gryta, Västerås

Brudslöjevägen 18

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 180 m2 boarea
  • 875 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1985
Brudslöjevägen 18

Topprenoverad villa i familjevänligt område!

Välkommen till drömhuset där elegans möter bekvämlighet i denna magnifika villa med 4 sovrum! Belägen på en stor, lummig trädgårdstomt som gränsar mot skogens lugna grönska, erbjuder denna bostad allt du kan önska dig och lite till.

Kliv in genom dörrarna och låt dig välkomnas av den genomgående topprenoveringen där varje detalj är noggrant utvald med fingertoppskänsla. Köket, som är hjärtat i hemmet, bjuder in med sina högkvalitativa material och moderna vitvaror. Angränsande matrum till köket med gott om plats för möblemang.

Villan har inte bara ett utan två rymliga allrum, en på varje våning. De fyra sovrummen är smakfullt inredda och erbjuder gott om plats för möblemang. Tvättstugan är praktiskt och elegant utformad.

Badrummen, två till antalet, är renoverade till perfektion med lyxiga materialval.

Inglasat uterum med generös yta.

Den stora trädgårdstomten är en fridfull reträtt med direktkontakt med skogen, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Här finns också ett rymligt garage som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och plats för dina fordon.

I Gryta bor du i ett omtyckt och tryggt område med närhet till skolor, förskolor, lekplatser, matbutik och natursköna omgivningar. Här får du och din familj det bästa av två världar – ett lugnt och tryggt bostadsområde med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda Fel-försäkring.

Kontakta ansvarig mäklare Patrik Demir för mer information!

Intresseanmälan
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Brudslöjevägen 18, Kommande i Gryta, Västerås Planlösning från Brudslöjevägen 18, Kommande i Gryta, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad